eur:
392.41
usd:
365.88
bux:
66651.92
2024. április 25. csütörtök Márk
Rendőrkézen a balatonföldvári emberölés gyanúsítottja

Rendőrkézen a balatonföldvári emberölés gyanúsítottja

A somogyi rendőrök a bejelentéstől számított 4 órán belül elfogták az életellenes bűncselekmény elkövetőjét - tudatta honlapján a rendőrség.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Rendőrkézen a balatonföldvári emberölés gyanúsítottja

Balatonföldvár egyik utcájában április 18-án az esti órákban holtan találtak egy férfit. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a férfi bűncselekmény áldozata lett. A rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét, adatgyűjtést, tanúkutatást az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

A kaposvári, siófoki és a balatonföldvári rendőrök

a bejelentéstől számított 4 órán belül elfogtak egy látrányi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A rendőrök a férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×