eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Emlékszik a BBC élő adásában kínos helyzetbe került férfire? Itt a folytatás!

Emlékszik a BBC élő adásában kínos helyzetbe került férfire? Itt a folytatás!

A csatorna szerkesztői úgy döntöttek, megkérdezik, hogy van a család azután, hogy milliónyian mulattak a gyerekek és a feleség által "meghekkelt" interjún.

A műsorban Robert E. Kelly politikai elemző beszélt a dél-koreai Pak Gun Hje elnök botrányáról, amikor a háttérben lévő ajtón bejött előbb az egyik gyermeke, majd a másik is. Végül a felesége is megjelent, és heroikus küzdelemben eltávolította a kicsiket a szobából, nem kis derültséget okozva ezzel a nézőknek. 

A BBC most arra volt kíváncsi, hogy élte meg a szituációt a család, és hogy érzik magukat, hiszen milliók nézték meg az interneten elterjedt ominózus adásrészletet.

A férfi szerint mulatságos volt a szituáció, de azért aggódtak, hátha a neves csatorna sosem fogja őt többé szakértőként felhívni. A felesége pedig (akit néhányan a nevelőnőnek néztek, de most nyilvánosan is tisztázta családi helyzetét) reméli, hogy a szituáción csak (velük) nevetnek az emberek, és nem reagálnak másként.

Íme a BBC cikke és videója - természetesen az egyik gyerek is jelen van -, érdemes megnézni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×