eur:
393.72
usd:
364.98
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kínában dedikálhatott Brad Pitt

Brad Pitt, aki több mint húsz éve bemutatott Hét év Tibetben című filmje miatt hosszú ideig nem utazhatott Kínába, hétfőn negyven percig osztogatta az autogramokat Sanghajban rajongóinak legújabb produkciójának promócióján.

A hollywoodi filmsztár arra is lehetőséget kapott a kínai hatóságoktól, hogy szigorúan kordában tartott keretek között húszperces sajtóértekezleten találkozzon újságírókkal.

Pitt az ázsiai országban a jövő héten a mozikba kerülő Szövetségesek című filmjének beharangozására érkezett Kínába.

A kínai kormány annak idején a Hét év Tibetben című film miatt haragudott meg Pittre. A színész az 1997-ben készült filmben egy osztrák férfit alakított, aki közeli barátságba kerül a fiatal dalai lámával. A kínai vezetésnek nem tetszett, ahogy a filmben a himalájai régiót "elnyomó" kínai uralmat ábrázolták.

A sanghaji sajtóértekezleten egy moderátor kérdezte Pittet, aki a főhőst alakítja a Szövetségesek című második világháborús romantikus drámában. Az újságírók nem tehettek fel kérdést a színésznek. Pedig a hollywoodi sztár megjelenése nagy érdeklődést keltett, különösen a feleségétől, Angelina Jolie-tól való válása miatt.

Pitt egyébként a Kínából való kitiltása óta már járt az országban, két éve elkísérte párját, Jolie-t, aki Demóna című filmjét reklámozta, ám Pitt jelenlétét akkor nem verték nagy dobra.

A Szövetségesek című filmet november 23-tól játsszák Kínában, az Egyesült Államokban és néhány európai és ázsiai országban.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×