eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Angelina Jolie és Brad Pitt: háború nélkül sikerül elválni?

Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.

Brad Pittnek szerdáig kellett volna hivatalos választ adnia. Az ügyet jól ismerő források szerint Brad Pitt gyermekeik közös felügyeltét akarja elérni, és ha válaszolt volna a keresetre, azzal elindította volna a jogi csatát, ám attól tart, hogy azzal súlyos lelki károkat okozna a gyermekeknek - adta hírül pénteken a US Weekly és a TMZ celebhírportál.

Angelina Jolie szeptember 19-én adta be válókeresetét feloldhatatlan ellentétekre hivatkozva, és kérvényezte hat közös gyermekük felügyeleti jogát. Sajtóértesülések szerint a hollywoodi álompár válásának közvetlen kiváltó oka az volt, hogy egy Franciaországból Los Angelesbe tartó repülőútjuk során Pitt dührohamban tört ki és veszélyeztette egyik gyerekük testi épségét.

Angelina Jolie ugyanakkor elindíthatja a válópert mulasztási ítéletet kérve a bíróságtól, mivel férje nem válaszolt keresetére. A TMZ úgy tudja, hogy ez nem fog megtörténni. Jolie egyetért azzal, hogy a családé az elsőbbség, és nem fog háborút indítani - olvasható a portálon.

A dolgokat bonyolíthatja ugyanakkor, hogy Los Angeles megye család- és gyermekvédelmi szolgálata még mindig vizsgálja a Pitt és tizenöt éves fia, Maddox közötti incidenst a repülőgépen.

A TMZ forrásai szerint azonban megvan az esély arra, hogy az egész válást egyezséggel, nem pedig bírósági úton rendezik.

Pitt és Jolie tíz év együttlét után 2014-ben házasodott össze. Ezalatt az idő alatt három gyerekük született, hármat pedig adoptáltak.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×