eur:
394.39
usd:
370.08
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Több kilométeres a torlódás az M1-esen

Három kilométeren torlódnak a személyautók és az autóbuszok az M1-es autópályán, a hegyeshalmi határátlépési pontnál az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Smuk Ferenc elmondta, hogy a várakozási idő mintegy egy óra.

Hozzátette: arra kéri az autóvezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a sztráda érintett szakaszán, és indulás előtt mindenképp tájékozódjanak a rendőrség határinfó oldalán a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről.

A határinfó adatai szerint az autóknak mintegy negyed órát kell várniuk az Ausztriába történő belépésnél az 1-es úti, miklóshalmi (Nickelsdorf) határátlépési pontnál.

Az osztrák hatóságok április 25. óta tartanak szúrópróbaszerű ellenőrzéseket a magyar-osztrák határátlépési pontokon az illegális migránsok és az embercsempészek kiszűrése érdekében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×