eur:
389.32
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Szétszakadt egy Romániából érkező magyar vonat

Menet közben szétszakadt és emiatt három és fél órát késett egy Romániában közlekedő magyar vonat. Az esetben senki nem sérült meg.

A román államvasutak temesvári regionális központjának illetékesei a Mediafax hírügynökségnek elmondták, hogy az Arad megyei Lippa városon áthaladó vonat a negyedik kocsinál vált ketté.

A hírügynökség közlése szerint a turisztikai érdekességnek számító Nosztalgia vonatról van szó, amely Bulgáriából indult és Románián keresztül haladt Magyarország felé. A vonat hét kocsijával több száz turista utazott.

A meghibásodás következtében a vonat három és fél órát késett, és román idő szerint csak hajnali ötkor hagyta el Romániát.

A műszaki hibás vagont kisorozták, az utasok azonban mindnyájan elfértek a maradék kocsikban.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×