eur:
393.74
usd:
368.47
bux:
66090.6
2024. április 24. szerda György

Súlyos balesetbe torkollott az autós üldözés

Egy szlovén rendőr és egy osztrák autós súlyosan, három további rendőr könnyebben megsérült a szlovén A1-es autópályán csütörtökre virradóra történt karambolban, amely azután következett be, hogy a rendőrök üldözőbe vették a felszólításuk ellenére továbbhajtó osztrák gépkocsit - jelentette a szlovén média és a rendőrség.

A kranji rendőrség beszámolója szerint hajsza után a 29 éves osztrák férfi BMW gépkocsijával nekiment egy őt lassítani próbáló rendőrautónak. Előzőleg egy járőr Kranj közelében megpróbálta leszorítani az útról az autót, de az fokozott sebességgel hajtott tovább Ausztria felé.

Egy harmadik járőr tüskeszalagokat helyezett el a brezjei kijáratnál, de az osztrák ott sem állt meg, áthajtott rajtuk, majd kilyukadt kerekekkel folytatta útját, és végül belerohant a negyedik járőrkocsiba, amely felgyújtott reflektorokkal várta a lescei kijáratnál. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a rendőrautó ötven métert repült, két rendőr és két kutyájuk pedig az autóban rekedt.

A rendőröket tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a járműből, a kutyák az ütközés következtében elpusztultak.

Az osztrák sofőr és egy rendőr súlyos, három további rendőr könnyebb sérüléseket szenvedett a kranji rendőrség szerint. Az osztrákot és két rendőrt kórházba szállították, az autópályát több órára lezárták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×