eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Vakon drágábban dolgozik a fodrász

Egyszerre két ollóval képes két vendég haját vágni, ráadásul becsukott szemmel egy kínai fodrász.

Csien Hao a bravúrt azzal magyarázza, hogy a meditáció Zen technikáját alkalmazza, amellyel képes érzékelni vendégei hajának auráját.

"Nagy összpontosítást igényel, de még sosem volt balesetem az ollóval" - idézte a fodrászt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A mester igen drágán dolgozik vakon: 140 ezer forintnyi jüant kér el egy hajvágásért, illetve frizuraalkotásért. Arra nem tért ki a hír, hogy nyitott szemmel mennyiért dolgozik.

Egy-egy munkája fináléjaként a fodrász a vendég haját jól kiporszívózza. "Ez a módszer nemcsak tökéletesre formázza a frizurát, hanem begyűjti az összes levágott hajszálat is" - magyarázta a hajművész.

Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×