eur:
395.6
usd:
371.85
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Meghalt a toronyházból kizuhant kislány

A nagykanizsai kórházban hétfő kora délután meghalt az a kislány, aki délben a város egyik tízemeletes épületéből zuhant ki - közölte az intézmény orvos-igazgatója.

A 6-7 év körüli gyermeket, aki az elmondások szerint a hetedik vagy a nyolcadik emeletről esett ki, a Kanizsai Dorottya Kórházban két órán keresztül próbálták újraéleszteni.

A távirati iroda tudósítója szerint a szemtanúk először a tűzoltókat értesítették, mert azt látták, hogy a gyerek egy ablakból lóg ki fejjel lefelé, a segélyhívást követően azonban szinte azonnal kizuhant, és az épület tövébe, felázott talajra esett.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádiónak a baleset után elmondta: a mentők déli 12 óra után néhány perccel kaptak bejelentést, két percen belül a helyszínre érkeztek, és megkezdték a kislány ellátását. A gyereknek leállt a szívműködése és a keringése, és több egyenként is életveszélyes sérülése volt, ezért amint lehetett, kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×