eur:
389.36
usd:
363.73
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Modellel lépett félre az álszent Tévez

Egy modellel szórakozott Carlos Tévez, míg kedvese Argentínában koraszülött lányukat ápolta. A Manchester City argentin futballistája egy napja még a szintén félrelépő John Terryt kritizálta.

Egy szőke manökennel hetyegett egy londoni szállodában Carlos Tévez, miközben kedves kórházban volt a gyermekükkel.

Az argentin labdarúgó másfél hete Buenos Airesből együtt repült Londonba Mariana Paesanival, és szemtanúk szerint a repülőgépen fiatal szerelmes párként viselkedtek. A Manchester City játékosa és a modell egy londoni hotelben szállt meg a Chelsea elleni bajnoki előtt, majd együtt hagyták el a szállodát, mikor a futballistának a válogatott edzőtáborába kellett utaznia.

Carlos Tévez több meccset hagyott ki, mivel gyerekkori szerelme, Vanessa a vártnál másfél hónappal korábban hozta világra gyermeküket, Katie-t. A labdarúgó egy hetet családja mellett töltött Argentínában.

Angliába visszatérve élesen bírálta a magánéleti botrányai miatt támadott John Terryt, a Chelsea csapatkapitányát. Az argentin játékos szerint Terry "már rég halott lenne", ha Argentínában hűtlenkedett volna.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×