eur:
389.72
usd:
362.86
bux:
68049.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A szexis modellek másodállása: kokaincsempészet

Nemzetközi körözést adtak ki egy 30 éves volt szépségkirálynő és fehérneműmodell ellen, aki egy kizárólag nőkből álló kokaincsempész-banda vezére - adta hírül a Daily Mail brit bulvárlap.

A Kolumbiában született Angie Sanselmente Valencia kizárólag modelleket szerződtetett, hogy a kábítószert Dél-Amerikából Európába csempésztesse. A szépség a Szörnyeteg néven hírhedté vált mexikói drogbáró szeretője lett, de tavaly önállósította magát.

Elmondások szerint a szolgálatába szegődött nőket a bombázó bandavezér "gyanútlan, gyönyörű angyalokként" szokta emlegetni. Futárai "szépek, de nem szembetűnően kihívóak". Buenos Airesből a divatos mexikói tengerparti nyaralóhely, Cancún érintésével repültek a vén kontinensre. A kokaincsomagokat szállító lányok fuvaronként 5 ezer dollárt kasszíroztak.

Valencia, akit 2000-ben Kolumbiában elnyerte Kávé Királynője szépségverseny koronáját, tavaly hagyott fel a modellkedéssel, hogy létrehozza saját drogkartelljét.

A banda egyik futárát decemberben fülelték le az argentin főváros Ezeiza nemzetközi repülőterén - poggyászában 55 (!) kiló kokainnal. A 21 éves nő megtört és mindent bevallott. A rendőrök 12 óra leforgása alatt újabb három, fehér port szállító hölgyet kapcsoltak le.

A lebukott "öszvér" - Dél-Amerikában így nevezik a drogfutárokat - nem is rejtegette a szállítmányát, mert azt mondták neki, hogy a reptéren senki sem fogja megállítani - írta a La Nación argentin lap.

A letartóztatásokat megneszelve Valencia eltűnt a lakhelyéül szolgáló Buenos Aires-i szállodából, de a rendőrség szerint nem tudott elillanni az országból.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×