eur:
401.4
usd:
366.76
bux:
74257.08
2024. október 11. péntek Brigitta

A Reszkessetek, betörők! sztárja Michael Jackson fiának az apja?

Macaulay Culkin Kichael Jackson legkisebb gyermekének, Blanketnek a biológiai apja egyes hírek szerint. A két sztár nagyon jó barát volt.

A Reszkessetek, betörők! sztárja első filmsikerei idején ismerkedett meg Michael Jacksonnal, és az énekes haláláig jó barátok maradtak. Egy forrás szerint ő volt egyike azoknak, akikbe Jackson igazán megbízott, és akik valóban soha nem is okoztak neki csalódást.

Culkin gyakran látogatott Neverlandbe, és tanúskodott Jackson mellett, amikor gyermekmolesztálás vádjával állt bíróság előtt 2005-ben.

"Jackson csodálta Culkint, és szerintem mindig is azt szerette volna, ha a fia lenne. Majdnem ilyen tökéletesnek érezte, hogy felnevelheti Culkin fiát"- állítja a forrás, aki szerint a most 29 éves színész a hétéves Blanket (Prince Michael II.) biológiai apja.

Culkin Jackson két gyermekének keresztapja, és nem hajlandó kommentálni az apaságáról szóló híreket, mert változatlanul lojális Michael Jacksonhoz.

Címlapról ajánljuk
NNGYK: újra tarol a koronavírus, már a minták is ezt mutatják

NNGYK: újra tarol a koronavírus, már a minták is ezt mutatják

Az előző héten akut légúti fertőzés tüneteivel 228 ezer, influenzaszerű megbetegedéssel pedig 18 600 fő fordult orvoshoz. Molnár Zsuzsanna, a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ járványügyi és védőoltási osztályának vezetője.szerint ezek a számok jóval magasabbak, mint egy évvel ezelőtt ugyanebben az időszakban.

Orbán Viktor péntek reggel: a szerdai strasbourgi vita "rock and roll" volt

Terjedelmes interjút adott Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádiónak péntek reggel. Szerinte Strasbourgban annak a bejelentése történt meg szerdán, hogy meg akarják buktatni a magyar kormányt, és azt is megmondták, ki vezesse. De Orbán Viktor bejelentette "az ellenállást". Meghirdette a 2025-ben reményei szerint 3-6 százalékos gazdasági növekedést szavatoló gazdasági stratégiát, 3 elemet fel is fedett.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×