eur:
385.35
usd:
354.95
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Zúzódásokkal túlélte a brutális balesetet - videóval

Nem kevesebbel, mint 185 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott éppen egy amatőr raliversenyző, amikor baleset érte. A sofőrnek lerepült a sisakja, ám kisebb karcolásokkal megúszta.

Darren Pool kocsija ötször pördült meg és felrepült a levegőbe, majd fejjel lefelé ért földet - a 35 éves férfi azonban csak kisebb sérüléseket szenvedett. Navigátor, Chris Beer zúzódásokkal úszta meg a balesetet.

Pedig a balesetről készült felvételen látszik, hogy a pilóta karja a pörgés közben kilóg az autó ablakán. A amatőr versenyző és navigátora a frászt hozták családjukra, akik maguk is kilátogattak a vasárnap reggeli versenyre a walesi Epyntbe.

Darren Pool elmondta, hogy már rengetegszer sikeresen vette be a kanyart, de most - talán a túl nagy sebesség miatt - elvesztette az uralmát az autó felett. Amikor a kocsi a levegőbe repült és megpördült, a kért versenyző úgy érezte, mintha egy centrifugába került volna.

Pool és Beer a baleset után egy rövid időre elvesztette az eszméletét: mindketten örülnek, hogy egyáltalán élnek. A navigátor megjegyezte: az egész olyan volt, mintha Mike Tysonnal bokszolt volna.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×