eur:
389.43
usd:
361.86
bux:
68656.33
2024. május 7. kedd Gizella

Ismeretlenek egy éjszaka alatt rózsaszínre festették az 500 éves kocsmát

Nem volt kellemes reggele egy 1540-ben épült kocsma tulajdonosának Angliában. Miután éjfélkor zárt, kora reggel arra ébredt, hogy kocsmáját az éjszaka rózsaszínre festették. Hogy kik, azt nem lehet tudni.

Egy igazi történelemmel, múlttal rendelkező Herefordshire-i kocsma tulajdonosa azon van, hogy megtalálja, ki festette át kocsmáját egy éjszaka alatt. A Prince of Walest, azaz a walesi herceghez címzett kocsmát, amelyet 1540-ben építettek, és hagyományos fekete-fehér belterével a Tudor-kor jeles épületei közé tartozik, rózsaszínre festették.

Les Smith, a tulajdonos elmondása alapján előző éjjel éjfél után zártak, és amikor reggel fél nyolckor már talpon volt, ki volt festve a kocsma. A takarító reggel hétre jött dolgozni, és két férfit látott, amint épp csomagolnak - valószínűleg megrendelésre dolgoztak. Még egy számlát is hagytak az ajtó alatt. Viszont se emberek, se cím, se semmi nyom nincs.

A tulajnak szigorú elvárása, hogy a kocsmában tilos a káromkodás, ezért többen arra gyanakodnak, egyik haragosa lehetett az elkövető.

Címlapról ajánljuk
A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×