eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A világ legfurább könyvcímei: ön adna ki könyvet a joghurtos dobozokról?

Mi várható 2009-2014 között a 60 milligrammos joghurtdobozok piacán? - ez nem egy szűkkörű szakkonferencia címe, hanem egy könyvé, amely elnyerte "az év legfurább címe" díjat. De vajon milyen lehet a többi helyezett, és mi volt a tavalyi nyertes?

Philip M. Parker professzor The 2009-2014 World Outlook for 60 milligram Containers of Fromage Frais című műve nyerte el a legfurább könyvcímért járó díjat az idén (a cím magyarul annyit tesz: Mi várható 2009-2014 között a 60 milligrammos joghurtdobozok piacán?).

Dorothy L. Cheney és Robert M. Seyfarth Baboon Metaphysicse lett a második (Pávián metafizika), a harmadik helyezést pedig Brooks D. Cash Curbside Consultation of the Colonja (A kettőspont járdaszegély-tanácskozása) nyerte el.

A tavalyi nyertesek közt volt a How to Shit In The Woods: An Environmentally Sound Approach to a Lost Art (Hogyan sz..rjunk az erdőben: egy környezetbarát hang az elveszett művészet felé), a Bombproof Your Horse (Tedd bombabiztos a lovad) és a People Who Don't Know They're Dead: How They Attach Themselves To Unsuspecting Bystanders And What To Do About It (Emberek, akik nem tudják, hogy halottak: hogyan kapcsolódnak a gyanútlan nézelődőkhöz, és mit kezdhetünk mindezzel).

Horace Bent, aki a versenyt szervezi, úgy nyilatkozott: hogy egy olyan könyv nyerheti a megmérettetést, amilyen,  mutatja, hogy milyen fontos a szerkesztő. Hozzátette: közönségesebb nyertesre számított.

A Bookseller kiadó munkatársa, Philip Stone szerint a mostani nyertes már rutinos versenyző. Főleg, hogy ezek a joghurtbodozok nem 60 milligrammosak, hanem 60 grammosak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×