eur:
389.2
usd:
363.72
bux:
68263.41
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Saját megdöbbentő fotója miatt szokott le a drogokról a sztárénekesnő

Saját magától is elborzadt Amy Winehouse, aki bevallotta: azért hagyta abba a kábítószerezést, mert meglátta magát egy fotón halálsápadtan, csontváz vékonyan és bedrogozva.

Az angol énekesnő saját bevallása szerint teljesen elborzadt, amikor meglátta a tavaly novemberben készült fotót, amelyen éppen egy átmulatott éjszaka után próbál hazajutni. Amy Winehouse azt mondta: a kép rádöbbentette arra, hogy a kábítószerezéssel az életét kockáztatja.

A fotó novemberben készült Észak-Londonban, ahol a 25 éves Grammy-díjas énekesnő gyakran bulizott. A képen Winehouse halálsápadt, csontvékony, a rövid nadrágjának köszönhetően pedig jól látszik, hogy lábait összevagdosták.

Az énekesnő jelenleg a Karib-tengeren pihen, és már jobban van. Megígérte, hogy bár nehéz két év áll mögötte, de leszokik a kábítószerről. A legújabb róla készült képek már arról tanúskodnak, hogy felszedett néhány kilót, és új párt talált magának John Bowman fiatal színész személyében.

"Végre megmenekültem a pokolból. Mielőtt idejöttem, megláttam egy fotót magamról egy újságban, és teljesen elborzadtam. A bőröm mocskos volt. Sápadt és sovány voltam. Azt gondoltam: te lány, rendbe kell hoznod magadat, különben hamarosan halott leszel! Depressziós voltam, drogoztam és semmi élet nem volt bennem" - nyilatkozta nemrég az énekesnő a Look magazinnak. Winehouse azt is bevallotta, hogy amióta St. Lucia szigetén pihen, nincs szüksége drogokra, és teljesen megváltozott az élete.

Azt tervezi, hogy még legalább két hónapot pihen a szigeten, mert úgy véli: egy hosszú szünet megvédi őt attól, hogy Londonba visszatérve újra a drogokhoz nyúljon. Az interjúban azt is beismerte, hogy házassága a kábítószeren alapult, és "már el is felejtette, hogy férjnél van". Az éppen börtönbüntetését töltő férj, Blake Fielder-Civil egyébként nemrég nyújtotta be a válókeresetet házasságtörésre hivatkozva.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×