eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Sztriptízzel akarja boldoggá tenni népét a táncosnő

Letartóztatták azt a chilei táncosnőt, aki arra készült, hogy a santiagói elnöki palota előtt szabaduljon meg ruháitól, és alsóneműben mutassa be tudományát. Az akcióval Monserrat Morilles azt akarta elérni, hogy honfitársai vessék le prüdériájukat.

Három nappal korábban a táncosnő a chilei főváros metrójában lejtett táncot. Felszállt az éppen érkező szerelvényre, bemutatta produkcióját, miközben falatnyi fehérneműre vetkőzött, majd a következő állomásnál elhagyta a kocsit.

A chilei média bemutatója után "a metró istennőjeként" kezdte emlegetni Monserrat Morillest, aki tánca után csak annyit mondott: boldog perceket töltött el a földalattin.

"Ez még csak a kezdet: olyan ötlettel álltunk elő, amelyen tovább dolgozunk" - nyilatkozta titokzatosan a kenyerét tánccal kereső Morilles, miközben a rendőrök elvezették az elnöki palota elől.

"Chile még mindig szégyenlős ország, az emberek befelé fordulóak, mi pedig azt tűztük ki célul, hogy boldogabbá tegyük az ittenieket" - jegyezte meg kliense letartóztatása után a táncosnő menedzsere.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×