eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Idén Bangkok a világ legjobb városa

Bangkokot választották a világ legjobb városának, Galápagost pedig a világ legjobb szigetének egy utazási magazin olvasói. Az előfizetők tavaly Firenzét és Balit tartották a legvonzóbb turistacélpontnak.

A Travel + Leisure olvasói a legjobb város és sziget mellett a magazin internetes honlapján keresztül megválasztották a legjobb szállodát, hajózási és légitársaságot, utazásszervező céget és autókölcsönzőt is.

Ez az első alkalom, hogy Thaiföld fővárosa és az Ecuadorhoz tartozó Galápagos-szigetek nyerte el a megtisztelő címet: 2007-ben előbbi a harmadik, míg utóbbi a nyolcadik helyen szerepelt a toplistán.

A legjobb hotel 2008-ban a szavazók szerint a Dél-afrikai Köztársaságban, a Krüger Nemzeti Parkban található Singita Sabi Sand. A voksolás tavalyi győztese, az indiai Oberoi Udaivilas szálló idén a negyedik helyre csúszott vissza.

A Travel + Leisure magazin olvasói szerint a legjobb nemzetközi légitársaság cím ebben az évben - akárcsak tavaly - a szingapúi Singapore Airlinest illeti.

A januárban indult voksolást márciusban zárta le a magazin, amelynek munkatársai július 24-én adják át a legjobbaknak járó díjakat New Yorkban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×