eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Az amstetteni rém nem bírja a bezártságot

Josef Fritzl, aki 24 évig tartotta fogva lányát házuk pincéjében kialakított cellában, megkérte a börtönőröket, hogy engedjék őt ki az eredetileg engedélyezett napi félórás sétára, mert már nem bírja a bezártságot.

Az osztrák Josef Fritzl 24 évig tartotta fogva Elisabeth lányát amstetteni házuk pincéjében kialakított ablaktalan cellában, ahol számtalanszor megerőszakolta, és hétszer teherbe ejtette a lányt.

A 73 éves mérnök végzettségű férfi még csak két hónapja van börtönben, de már most nem bírja a bezártságot. Eddig ugyanis attól tartva, hogy rabtársai megtámadhatják, nem ment ki zárkájából az engedélyezett napi fél órás sétájára.

Most azonban külön kérte az őröket, hogy mégis engedjék őt ki a cellából, ahol állítólag leginkább a tévét és a róla szóló híradásokat nézi.

Fritzlt egy kétszemélyes zárkában helyezték el, és a börtön szóvivője elmondta: a napi félórás sétáján egy fegyőr fog őrködni, hogy a börtön többi lakója ne támadja meg a férfit. Ügyészek egyébként azt remélik, hogy szeptemberben elkezdődhet a férfi pere.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×