eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Carla Bruni: Gyereket akarok Nicolas-tól!

Szívesen szülne gyermeket férjének a francia elnök, Nicolas Sarkozy felesége. Carla Bruni egy interjúban beszélt arról, hogy szeretne teherbe esni.

Az olasz származású egykori modell már 40 éves, ennek ellenére ismét gyermeket vállalna, hogy férjével közös utódjuk legyen. Azt azonban maga is elismerte egy rádióinterjúban, hogy 40 éves korban a gyermekvállalás már nem olyan egyszerű, mint 25 évesen. Carla Bruninak már van egy fia, egy korábbi kapcsolatából.

Zenei karrierjéről a francia elnöke felesége azt mondta: részben Tony Blair korábbi brit miniszterelnök felesége, Cherie Blair biztatásának köszönheti, hogy az esküvő után is folytatta azt. Hozzátette: a XXI. században természetes, hogy a nők saját karriert építenek, még azok is, akiknek a férje olyan felelősségteljes posztot tölt be, mint az övé.

Carla Bruni ugyanakkor hozzátette: jelenlegi helyzete nem teszi lehetővé, hogy új lemezét reklámozza. Az sem valószínű, hogy újabb albumot jelentet meg, amíg férje az elnöki székben ül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×