eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Parkolóra zuhant egy vitorlázó repülőgép

Parkoló autóra zuhant egy vitorlázó repülőgép szombaton a Fejér megyei Kisapostagon, a balesetben a rendőrség elsődleges információja szerint senki nem sérült meg.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: gépkocsiban nem ült senki, és az első információk szerint a vitorlázógép pilótája sem szenvedett sérülést.

R. Szabó Ágnes a baleset okáról, részleteiről nem tudott bővebb tájékoztatást adni, mint mondta: a körülményeket a Légügyi Hatóság bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×