eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Nővé kezd válni az ötgyermekes apa - sokkoló képek

Egy kétségbeesett férfi orvosi segítségért könyörög, ugyanis szervezete annyi női hormont termel, hogy kezd nővé válni.

A 60 éves, ötgyermekes apa, Terry Wright férfi szeretne maradni, ám teste másként gondolja: annyi női hormont termel, hogy mellei nőttek, bőre finomabb lett, és haja is kihullott.

"Férfi vagyok, nem nő. Nem is akarok nő lenni, ismét normális életre vágyom" - mondta elkeseredett a kocsmai zenész férfi.

Terry Wrightnak tíz éve kezdett el hullani a szakálla és haja, azóta hőhullámok gyötrik. A szomszéd gyerekek állandóan csúfolják a férfit nőies külseje miatt, és már volt, hogy nőnek nézték. A képeket megnézheti, ha ide kattint.

A vizsgálatok kimutatták, hogy a folyamatért a férfi megnövekedett ösztrogén-termelése a felelős, azt azonban nem tudni, miért termel ennyi női hormont a szervezete, így egyelőre arra sincs ötletük, miként lehet megállítani, vagy visszafordítani a folyamatot.

"Az orvosok érdekes és egyedi esetnek hívnak, de én csak újra egy normális férfi akarok lenni" - emelte ki. Hozzátette: az egyik orvos már nemváltoztató műtétet is felajánlott számára, ám ezt Terry Wright visszautasította.

Címlapról ajánljuk
Vámosi Péter az F1-es pilóták mentális problémáiról: ha valaki meginog, azt mások kőkeményen kihasználják

Vámosi Péter az F1-es pilóták mentális problémáiról: ha valaki meginog, azt mások kőkeményen kihasználják

Az autóversenyzéshez kell egy jó adag egoizmus is, és ha valaki kibillen az ideális állapotból, arra rögtön lecsapnak az ellenfelek – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője arra reagálva, hogy Lewis Hamilton nyíltan beszélt egy interjúban mentális problémáiról. Vámosi Péter hozzátette: a legtöbb pilóta azt mutatja a külvilágnak, hogy nagyon kemény, azt azonban csak a közvetlen környezetük tudja, mennyit vesz ki belőlük valójában a versenyzés és az állandó stressz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×