eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Rasszista viccek miatt verekedésbe fulladt a milliomos lányának bulija

Tömegverekedés tört ki egy brit milliomos üzletember lányának 18. születésnapi buliján. A bírósági tárgyaláson kiderült, hogy rasszista megjegyzések miatt alakult ki a botrány.

A gazdag üzletember, Mark Chopping lánya, Cydney 18. születésnapja tiszteletére rendezett fogadást egymillió font értékű villájában. Az ünnepség azonban gyorsan egy tömegverekedés színhelyévé alakult át.

A tavaly áprilisi fogadáson a házigazda többször is rasszista viccekkel próbálta szórakoztatni a vendégeket, ám a társaság egy része ezt a viselkedést számon kérte az üzletemberen. Ebből alakult ki a szóváltás, amelyet a verekedés követett.

Az áldozat egy ázsiai férfi, Sanjeev Subramanian volt, aki az ételeket szállította a fogadásra. Mikor látta, hogy az egyik vendéget megütötték, a segítségére sietett, de őt arcon vágták egy üveggel. Az elkövető Cydney Chopping egyik ismerőse, Nicky Chequer volt, és azt kiabálta Subramaniannak: "menj vissza a bokorba."

A 40 éves ázsiai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett az arcán, hogy plasztikai műtétre volt szükség. "Csurom vér voltam, éreztem, ahogy végigfolyik a meleg vér a nyakamon és a testemen" - mondta a bíróság előtt a férfi.

A súlyos testi sértéssel vádolt 19 éves Nicky Chequer azt állította, csak önvédelemből ütötte meg Surmaniant, aki előtte ellökte egy barátját.

A milliomos üzletember lányát az igazságszolgáltatás munkájának akadályozásával vádolták, ugyanis nem árulta el az elkövető nevét, de a bíróság végül felmentette. Cyndey Chopping könnyekben tört ki, és azt mondta: mindenről az apja tehet, ő okozta a bajt rasszista vicceivel. A lány hozzátette: négy hónapja nem beszélt apjával, és az eset következményeként szülei el fognak válni.

A bíróság július 25-én hoz ítéletet, a vádlott szabadlábon védekezhet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
2025-ös hosszú hétvégék és ünnepnapok: itt az év legfontosabb táblázata

2025-ös hosszú hétvégék és ünnepnapok: itt az év legfontosabb táblázata

2025 ünnepnapok terén is tervezést igényel, ezért ideje ismét szemügyre venni az év legfontosabb táblázatát, amely segítséget nyújthat a szabadnapok 2025-ös megtervezésében. Összeszedtük, mikor lesznek ünnepnapok és hosszú hétvégék 2025-ben, illetve mikor esnek ünnepnapok 2025-ben hétvégére. Hány háromnapos és négynapos hosszú hétvége lesz? Hányadikára esnek a húsvéti ünnepek? Milyen napokra esik karácsony 2025-ben? Itt minden kérdésre választ találsz, ami 2025 ünnepnapjait és 2025 hosszú hétvégéit illeti.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×