eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Halálos baleset miatt teljes útzár a 85-ös főúton

Egy ember meghalt, hárman megsérültek, amikor egy személykocsi és egy terepjáró frontálisan ütközött a Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főúton, Kapuvár térségében szerdán. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták, a forgalmat Veszkény és Osli felé terelik.

A személyautó átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő terepjáróval - mondta a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A személykocsiban utazók közül egy ember életét vesztette. Ketten súlyosan megsérültek, őket helikopter szállította kórházba - közölte Kálmán Gabriella.

A terepjáróban egy ember sérült meg - tette hozzá a sajtóreferens.

Címlapról ajánljuk
Vámosi Péter az F1-es pilóták mentális problémáiról: ha valaki meginog, azt mások kőkeményen kihasználják

Vámosi Péter az F1-es pilóták mentális problémáiról: ha valaki meginog, azt mások kőkeményen kihasználják

Az autóversenyzéshez kell egy jó adag egoizmus is, és ha valaki kibillen az ideális állapotból, arra rögtön lecsapnak az ellenfelek – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője arra reagálva, hogy Lewis Hamilton nyíltan beszélt egy interjúban mentális problémáiról. Vámosi Péter hozzátette: a legtöbb pilóta azt mutatja a külvilágnak, hogy nagyon kemény, azt azonban csak a közvetlen környezetük tudja, mennyit vesz ki belőlük valójában a versenyzés és az állandó stressz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×