eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

"Apám nyolcszázszor erőszakolt meg, és hatszor estem teherbe tőle"

Egy brit nő a nyilvánosság előtt bevallotta: apja 16 évig erőszakoskodott vele otthonukban, és többször teherbe esett tőle. Anne Marie Wilson akkor állt elő történetével, amikor látta a tévében az osztrák Elisabeth Fritzllel történt borzalmakat.

Anne Marie Wilson rémálma 11 évesen kezdődött, amikor brutális apja többször is megerőszakolta - innentől kezdve nem menekült a kegyetlen és szexőrült apa fogságából. Az elkövetkező 16 évben hatszor esett teherbe a lány, de négyszer elvetélt, egyszer pedig halott csecsemőt hozott a világra.

John McMillan azt mondta lányának: szülje meg a gyerekeket, mert így szociális juttatásokat kaphatnak. Amikor Anne Marie hatodszorra is teherbe esett, és sikerült megszülnie a gyereket, apja azzal magyarázta meg a családnak, hogy lánya egy helyi fickóval keveredett kapcsolatba, így került "bajba".

A gyerek megszületett, de 8 hónap múlva meghalt, mert vajúdás közben súlyos agyi károsodást szenvedett.

A most 38 éves nő akkor döntött úgy, hogy a nyilvánosság elé áll történetével, amikor a tévében látta az osztrák Elisabeth Fritzl történetét: őt apja 24 éven keresztül tartotta bezárva pincéjük cellájában, és hétszer esett teherbe tőle. Elisabeth olyan volt, mint én, Josef Fritzl pedig mint az apám - mondta Anne Marie, aki bevallotta: összeesett, amikor meglátta az amstettetni rém képét a tévé képernyőjén.

A Skóciában élő nő elmondta: ugyan az ő apja nem tartotta cellában, de gyakorlatilag nem engedte el otthonról, még iskolába is alig járt. A férfi akkor erőszakolta meg, amikor a család többi tagja - az édesanyja, 5 bátyja és 2 nővére - nem tartózkodott otthon, így ők semmit nem tudtak a történtekről. A brutális férfi hosszú éveken át nyolcszázszor erőszakolta meg saját lányát.

Az apa fegyverarzenállal tartotta rettegésben a lányt: ágya mellett késeket és baltát tartott, és azzal fenyegetőzött, ha elmondja a történteket, feldarabolja az anyját.

A nő végül elment a rendőrségre, és feljelentette a férfit, akit tavaly 3 éves börtönbüntetésre ítéltek Skóciában. Anne Marie-nak sikerült új életet kezdenie: férjhez ment, és két gyereket is szült.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×