eur:
399.05
usd:
364.86
bux:
0
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Titkosszolgálati szál a sportvezető szadomazo orgiáján?

A brit belbiztonsági szolgálat (MI5) egyik ügynökének le kellett mondania, miután kiderült, hogy felesége részt vett a Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke által szervezett náci stílusú perverz orgián.

Az ügynök nevét nem hozták nyilvánosságra biztonsági okok miatt, de annyi bizonyos, áprilisban távozott hivatalából, felesége ugyanis egyike volt annak az öt prostituáltnak, akik a tekintélyes sportvezetővel ötórás szado-mazochista orgián vett részt.

Max Mosley, a Forma 1-et is felügyelő Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) brit elnöke - Sir Oswald Mosleynak, a háború előtti brit fasiszta mozgalom vezetőjének 68 éves fia - a News of the World című vasárnapi brit március végi beszámolója szerint az előkelő londoni Chelsea kerület egy "kínzókamrának" kialakított lakásában öt bérhölggyel ötórás, brutális szado-mazochista jelenetet adott elő.

Az orgia, amelyről videofelvétel készült, a náci koncentrációs táborok hangulatát idézte. A felbérelt prostituáltak az egykori SS-őrökéhez hasonló egyenruhákat, illetve csíkos tábori fogolyruhát viseltek, és Mosley maga is hol őrt, hol foglyot játszott.

A rendkívüli eset még rendkívülibb fordulataként most kiderült: az öt nő egyike, aki Abi néven vett részt a "műsorban", az MI5 egy - immár csak volt, az incidens óta eltávolított - ügynökének felesége. A The Sunday Times forrása szerint Abi készítette titokban a videót, és ő adta el a felvételt meg nem nevezett összegért a News of the Worldnek.

Az MI5 az értesülés nyomán cáfolni volt kénytelen azokat a találgatásokat, hogy az orgiát maga a szolgálat szervezte volna, Mosley lejáratása végett.

A The Sunday Times szerint Abi férje a negyvenes éveiben jár, és a brit hadseregtől került az MI5 kötelékébe, ahol megfigyelési feladatokat látott el.

A lap szerint Jonathan Evans, az MI5 vezérigazgatója személyesen tájékoztatta az esetről Gordon Brown kormányfőt és Jacqui Smith belügyminisztert, biztosítva egyben őket arról, hogy a Mosley-féle orgia nem a szolgálat akciója volt.

Max Mosleyt az eset után a nemzetközi autósport szervezetei és vezetői több ízben távozásra szólították fel, és a Forma 1-es futamokat rendező országok méltóságai sem hajlandók mutatkozni társaságában. A jövő vasárnapi nagydíjat rendező Monaco hercegi családja is értésre adta, hogy Mosleyt nem látnák szívesen a futamon. A FIA június 3-án bizalmi szavazást tart Mosley sorsáról.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×