eur:
399.27
usd:
363.79
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Újabb rejtélyes öngyilkosság a kisvárosban

A tizenkilencedik áldozata is megvan a bridgendi "öngyilkossági járványnak": a dél-walesi kisvárosban most egy 19 éves fiú akasztotta fel magát.

Sean Rees vasárnap akasztotta fel magát egy barátja háza mögött, miután előző este iszogattak. A 19 éves fiú állítólag összeveszett barátaival, elviharzott, és másnap reggel találták meg a holttestét.

Barátját, Christopher Michaelidest sokkolta a tinédzser halálának híre. "Megvolt mindene, amiért érdemes élni. Mindig jókedvű volt, állandóan mosolygott. Nemrég szerezte meg a jogosítványt, eladói állása volt, és nagy népszerűségnek örvendett" - mondta a fiú.

Sean Rees a tizenkilencedik fiatal, aki tavaly január óta felakasztotta magát Bridgendben.

Először a 18 éves Dale Crole lett öngyilkos; később több osztály- és iskolatársa próbálta eldobni az életét, némelyek sikerrel. A fiú halála óta újabb 18 fiatal lett öngyilkos: mindannyian 15 és 27 év közöttiek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

A demokrata elnökjelölt, Kamala Harris újabb javaslatot tett az egészségügyi ellátás kiterjesztésére, ezúttal az otthoni idősgondozás területén. Az alelnök a "gondozási gazdaság" fellendítését és az egészségügyi költségek csökkentését célzó erőfeszítései részeként ismertette tervét az ABC "The View" című műsorában adott interjújában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×