INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

Az egyre szexibb Catherine Zeta-Jones megígérte, hogy vetkőzik - képek!

Infostart / InfoRádió
Saját bevallása szerint is élete formájában van Catherine Zeta-Jones. A 38 éves, kétgyermekes walesi színésznő ráadásul megígérte: következő filmjében minden eddiginél többet megmutat káprázatos testéből a nézőknek. Messze nincs ilyen jó formában viszont férje. A 63 éves Michael Douglas ugyanis a jelek szerint egyre kisebb sikerrel veszi fel a harcot az évek múlásával.

Ausztráliában népszerűsíti új filmjét, a Death Defying Acts című alkotást Catherine Zeta-Jones. A 38 éves walesi színésznőn egyáltalán nem látszik sem kora, sem pedig az, hogy két gyermek (a 7 éves Dylan és a 4 éves Carys) édesanyja.

"A közeljövőben nem tervezem, hogy nagymamákat játsszak. A következő filmemben sokkal többet láthatnak majd belőlem, hogy úgy mondjam. Látják, még nem értem el legszexibb formámat" - jelentette ki Catherine Zeta-Jones. (Ide kattintva megnézheti és eldöntheti Ön is!)

Nehezen jelenthetné ugyanezt ki a színésznő férje, a 63 éves Michael Douglas. A korábbi szívtipró egész vagyont költött már eddig is plasztikai műtétre, ám a képek tanúsága szerint ennek ma már nem sok nyomát látni.

Michael Douglas először hét évvel ezelőtt, esküvője előtt varratta fel az arcát, ám egyes pletykák szerint ezzel párhuzamosan a hasát és a fenekét is megcsináltatta.

A színészről legutóbb készült fotók tanúbizonysága szerint az évek felette sem múlnak el nyomtalanul, a plasztikai műtétek ellenére sem. Kérdés, hogy egyre káprázatosabban kinéző felesége mit szól mindehhez...

A címlapról ajánljuk