eur:
393.83
usd:
365.36
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Borzalmas titkot cipelt a sztárénekesnő

Drámai történetet mesélt gyermekkoráról a Nolan Sisters egyik tagja. Anne Nolan szerint kiskorában az apja rendszeresen molesztálta, ám ezt a családból senki sem vette észre. Az énekesnő szerint a házasságát is ez a nehéz titok tette tönkre.

Megnyílt és beszélni kezdett gyermekkoráról a Nolan Sisters egyik tagja. Anne Nolan szerint kiskorában az apja rendszeresen molesztálta. A ma már 57 éves művésznő azt állítja: a borzalmas események 11 éves korában kezdődtek, majd akár napi rendszerességgel is folytatódtak anélkül, hogy a család többi tagjának a leghalványabb sejtelme lett volna az eseményekről.

Az ír énekesnő még akkor is magával cipelte borzalmas titkát, amikor a Nolan Sisters Angliába költözött és hatalmas sikereket aratott. A titokról apjuk, Tommy Nolan 1998-as halála után rántotta csak le a leplet testvérei előtt.

"Csak álltak ott, tátott szájjal és képtelenek voltak elhinni, amit hallottak. Az értetlenséget aztán az apánk felé irányuló harag váltotta fel" - írja Anne dala című önéletrajzában az énekesnő.

Anna Nolan azt állítja, hogy férjéhez, a futballista Brian Wilsonhoz fűződő 27 éves házasságát is ez a titok tette tönkre, mivel a férfi nem tudott megbirkózni a bűntudattal, amiért hagyta, hogy gyerekeire apósa vigyázzon. A házaspár 2007-ben vált el.

"Micsoda borzalmas megerőszakolása ez egy ártatlan gyereknek! Nem tudom, Tommy miként tudott ezt követően rám és a tükörbe nézni. Meg vagyok győződve róla, hogy anyu semmit sem tudott az egészről. Azt hiszem, belehalt volna, ha rájön" - fogalmaz Anne Nolan.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×