INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Borzalmas titkot cipelt a sztárénekesnő

Infostart / InfoRádió
Drámai történetet mesélt gyermekkoráról a Nolan Sisters egyik tagja. Anne Nolan szerint kiskorában az apja rendszeresen molesztálta, ám ezt a családból senki sem vette észre. Az énekesnő szerint a házasságát is ez a nehéz titok tette tönkre.

Megnyílt és beszélni kezdett gyermekkoráról a Nolan Sisters egyik tagja. Anne Nolan szerint kiskorában az apja rendszeresen molesztálta. A ma már 57 éves művésznő azt állítja: a borzalmas események 11 éves korában kezdődtek, majd akár napi rendszerességgel is folytatódtak anélkül, hogy a család többi tagjának a leghalványabb sejtelme lett volna az eseményekről.

Az ír énekesnő még akkor is magával cipelte borzalmas titkát, amikor a Nolan Sisters Angliába költözött és hatalmas sikereket aratott. A titokról apjuk, Tommy Nolan 1998-as halála után rántotta csak le a leplet testvérei előtt.

"Csak álltak ott, tátott szájjal és képtelenek voltak elhinni, amit hallottak. Az értetlenséget aztán az apánk felé irányuló harag váltotta fel" - írja Anne dala című önéletrajzában az énekesnő.

Anna Nolan azt állítja, hogy férjéhez, a futballista Brian Wilsonhoz fűződő 27 éves házasságát is ez a titok tette tönkre, mivel a férfi nem tudott megbirkózni a bűntudattal, amiért hagyta, hogy gyerekeire apósa vigyázzon. A házaspár 2007-ben vált el.

"Micsoda borzalmas megerőszakolása ez egy ártatlan gyereknek! Nem tudom, Tommy miként tudott ezt követően rám és a tükörbe nézni. Meg vagyok győződve róla, hogy anyu semmit sem tudott az egészről. Azt hiszem, belehalt volna, ha rájön" - fogalmaz Anne Nolan.

A címlapról ajánljuk