INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

A Rolling Stones gitárosa szerint "a Biblia halálosan unalmas"

Infostart / InfoRádió
Feladta eredeti elképzelését Keith Richards, így a Rolling Stones gitárosa a jelek szerint nem olvassa végig a Bibliát. A zenész azért kezdett bele a könyv tanulmányozásába, mert az elmúlt években több halál-közeli élménye is volt.

Feladta a Biblia tanulmányozását a Rolling Stones gitárosa, mivel - sajátos megfogalmazása szerint - az "halálosan unalmas". Keith Richards azért kezdett érdeklődni a Biblia iránt, mert az elmúlt években több halál-közeli élménye is volt, elsősorban akkor, amikor 2006 nyarán leesett egy fáról.

"Néha még előveszem a Bibliát, de halálosan unalmas. Szeretném tudni, mások mit találnak benne olyan nagyon lenyűgözőnek" - fogalmazta meg rendhagyó véleményét a Stones gitárosa.

Más esetben nagyobb sikerrel járt Keith Richards, hiszen még tavaly nyáron nagy üzletet kötött emlékiratainak eladásával. A Rolling Stones gitárosa 3,5 millió fontot kap a kötetért, a külföldi megjelenésért pedig újabb egymillió font ütheti a markát.

"Volt szex, drogok és rock and roll. Aztán még több drog. És még több" - nagyjából így foglalhatóak össze Keith Richards emlékiratai.

A zenész legutóbb akkor került a lapokba, amikor kiderült, hogy saját otthonába költöztette azt az agysebészt, aki 2006-ban életmentő műtétet hajtott végre rajta, miután leesett egy fáról.

A Rolling Stones gitárosa azóta olyannyira összebarátkozott az új-zélandi Andrew Law-val, hogy azóta sülve-főve együtt vannak, mi több, a doktor fizetést is kap az együttestől.

A címlapról ajánljuk