eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A rajongók menthetik meg Michael Jacksont

Nincs kizárva, hogy két hűséges rajongója menti meg Michael Jacksont az anyagi összeomlástól. Liam Collins és David Bone ugyanis elhatározták, hogy ajánlatot tesznek az árverésre bocsátásra váró Jackson-birtokra, Neverlandre.

Két brit rajongója mentheti meg az anyagi csődtől, de legalábbis híres birtoka, a Neverland elvesztésétől Michael Jacksont.

A 29 éves Liam Collins és a 26 éves David Bone ugyanis elhatározták, megpróbálják megszerezni a több millió dollárt érő, ám az énekes adósságai miatt eladásra szánt ingatlant.

Michael Jacksonnak március 19-ig kellene megfizetnie 24 millió dolláros adósságát, különben elárverezik Neverlandet.

A két, ingatlanokkal foglalkozó vállalkozó most úgy döntött: megpróbálja megszerezni a birtokot, mi több, azt is felajánlották, hogy bérbe adják azt az énekesnek.

"Nagyon szeretnénk, ha Jacko ismét talpra állna. Igazán nehéz időszakot él át" - jelentette ki David Bone.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×