eur:
392.62
usd:
366.17
bux:
66768.87
2024. április 25. csütörtök Márk

Robbanás a bevásárlóközpontban: nincs sérült - képgaléria

Robbanás történt egy budapesti bevásárlóközpont alagsori mosdójában - mondta az InfoRádiónak a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Kormos Endre hozzátetet: a detonációt három fiatal okozta.

Az egyik, Üllői úti bevásárlóközpont alagsori garázsában található szerelőműhelyben történt robbanás szerda délután - tájékoztatta az InfoRádiót a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kormos Endre közölte: a műhely három alkalmazottja a mosdóban tette le a spray-s flakont, és meggyújtotta az abból kiáramló anyagot.

A flakon rövidesen felrobbant, a detonáció pedig kiütötte a helyiség egyik falát, amely a műhelyben szerelésre váró autóra dőlt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mekkora a kár - fűzte hozzá a BRFK sajtóügyeletese.

A robbanás személyi sérülést nem okozott és tűz sem keletkezett. A BRFK XIX. kerületi kapitánysága közveszélyokozás vétség gyanúja miatt indított eljárást - mondta Kormos Endre.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×