eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Patrick Swayze-nek csak hetei vannak hátra

Öt hete van hátra Patrick Swayze-nek - állítja az egyik amerikai lap. A National Enquirer szerint az amerikai színésznél januárban hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak.

Azt hitte, gyomor-bélrendszeri fertőzése van, aztán orvosai rájöttek, hogy Patrick Swayze sokkal súlyosabb betegségben szenved: hasnyálmirigyrákja van, amely már áttéteket is képezett a szervezetében, így mindössze öt hete lehet hátra - állítja az amerikai lap.

Az újság szerint a színész tünetei tavaly karácsonykor jelentkeztek, akkor, amikor egy új sorozat, a The Beast bevezető epizódját forgatta, amelyben egy chicagói FBI-ügynököt játszik. A Dirty Dancing sztárja azt remélte: ez lesz számára a visszatérés.

"Patrick vért köhögött fel, így kórházba vitték" - mondta a lapnak egy meg nem nevezett forrás, aki szerint a színész ezután egészen január végéig várt, hogy igazán kivizsgáltassa magát, de akkor a Stanfordon jelentkezett. Röviddel ezután orvosai megállapították, mi a baja.

Az amerikai sajtó nemrég arról számolt be, hogy Patrick Swayze gasztroenterológiai műtéten esett át, aminek hírét szóvivője is megerősítette.

Az 55 éves színész hónapokon át titkolta, hogy a halálos kórral küzd: ő és neje a hétvégéken repült magángépén új-mexikói otthonából Kaliforniába, hogy ne keltsen feltűnést. Állítólag csak rokonainak és legközelebbi barátainak mondta el, min megy keresztül.

A National Enquirer szerint a Stanford rákcentrumában dolgozók csalódottak, amiért a színész szervezetében kialakult daganat a három sorozatnyi kemoterápiás kezelés hatására sem zsugorodott.

Patrick Swayze állítólag nagyon rossz bőrben van: 15 kilót fogyott, és csak folyékony táplálékot vehet magához, mert a szilárd ételeket képtelen magában tartani. Betegsége elhatalmasodott a színészen: az áttétek ellepték a szerveit, esélye a túlélésre orvosai szerint csupán öt százalék.

"Hihetetlen. Az egyik nap még minden rendben van, a másikon pedig kiderül, hogy heteken belül meghal" - magyarázta döbbenten a meg nem nevezett forrás.

"Az orvosai már nem optimisták. Itt az ideje, hogy csodáért kezdjünk imádkozni" - fűzte hozzá az informátor.

Patrick Swayze az 1987-ben készült táncos film, a Dirty Dancing miatt lett világhírű. Õ volt Demi Moore partnere, halott kedvese a Ghost című filmben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×