eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Megmérgezte az időseket az ápoló, mert gyűlölte őket

Bűnösnek találták azt a brit ápolót, aki négy idős embert ölt meg a leedsi kórházban. A férfi azért gyilkolt, mert utálta az öregeket.

Colin Norrist azzal vádolták, hogy 2002-ben halálos mennyiségű inzulint adott be négy idős nőnek. A 32 éves skót ápoló szörnyű tettére azt követően derült fény, hogy az egyik elhunyt, Ethel Hall családja vizsgálatot kezdeményezett, mert gyanúsnak tartották, hogy a 86 éves nő egy csípőműtét után kómába esett, majd életét vesztette.

A vizsgálatok megállapították, hogy a nő vérében a normálisnál 12-szer nagyobb volt az inzulin.

A gyanú akkor terelődött az ápolóra, amikor nagyképűen pontosan megjósolta munkatársainak az egyik beteg halálának időpontját.

Kiderült, hogy Colin Norris adta be a halálos dózisú inzulint az asszonynak, és három másik, 80 évnél idősebb nőt is megölt még 2002-ben fél év leforgása alatt. A nyomozás megállapította, hogy az ápoló még három idős embert próbált megölni.

Az esküdtszék szinte egyhangúlag bűnösnek találta a férfit a gyilkosságok vádjában. Büntetésének mértékét kedden hirdetik ki, várhatóan hosszú éveket kell börtönben töltenie.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×