eur:
389.09
usd:
364.04
bux:
68080.25
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Titokban megnősült a francia államfő?

Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök és Carla Bruni egykori topmodell csütörtökön házasságot kötött a párizsi Élysée-palotában - állítja a l'Est Républicaine című francia napilap internetes kiadása az egyik állítólagos esküvői tanúhoz közelálló forrásra hivatkozva.

David Martinon, az Élysée-palota szóvivője és Franck Louvrier, a köztársasági hivatal sajtószolgálatának egyik illetékese egyaránt azt közölte, hogy "nincs mit mondaniuk" a hírrel kapcsolatban.

Múlt keddi sajtóértekezletén Nicolas Sarkozy sejteni engedte, hogy rövidesen frigyre lép Carla Brunivel. Egy kérdésre válaszolva komolynak nevezte a kapcsolatot, s azt mondta az újságíróknak, hogy valószínűleg csak utólag értesülnek majd a házasságkötésről.

Az 52 éves Sarkozy december közepe óta - a Párizs melletti Eurodisneyben való közös fotózkodás után - mutatkozik együtt a 40 éves énekesnővel, egykori topmodellel, aki egyiptomi üdülésére is elkísérte. A francia elnök októberben vált el második feleségétől, Céciliától tizenegy évi házasság után.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×