eur:
392.13
usd:
366.52
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Diana egykori szerelme bevallotta, a mai napig kísérti a hercegnő halála

Tíz évi hallgatás után megszólalt a néhai Diana hercegnő legdiszkrétebb, ám talán legkomolyabb egykori szerelme. Hasnat Khan bevallotta, hogy Diana halála a mai napig kísérti őt.

Az 1997-ben elhunyt walesi hercegnő és a pakisztáni származású híres londoni szívsebész, Hasnat Khan 1995-ben kezdődött románcáról már akkoriban is cikkezett a londoni sajtó, de a pár igyekezett titkolni a kapcsolatot, így annak mélységéről nem sok értesülés látott napvilágot.

Khan azóta sem szólt egyetlen szót sem nyilvánosan a kapcsolatról. Most azonban több brit lapnak is elmondta: egykori szerelmének halála a mai napig kísérti.

"Néha úgy érzem: ordítanom kell, nagyon rossz időszakaim vannak. Túltettem magam a dolgon, de (az emlékek) állandóan a nyomomban járnak" - mondta a 47 éves férfi.

A szívspecialista nemrég feleségül vette az egykori afgán királyi család egyik leszármazottját, a 29 éves Hadia Sher Alit, ám a házaspár útjai 20 hónap után különváltak.

Khan egyik közeli családi barátja a News of the Worldnek, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlapnak azt mondta: az orvos nagyon szerette feleségét, de Hadia "nem tudhatta pótolni a hercegnőt".

Az orvos a Dianával folytatott kapcsolat tényleges jellegéről most sem árult el részleteket, így azt sem, hogy felmerült-e valaha is a házasság gondolata. "Mivel Diana nincs itt, rendkívül méltánytalan lenne, ha erről beszélnék" - mondta.

Khan édesapja azonban néhány hete egy interjúban felfedte: szóba került a házasság is, ám fia végül arra a következtetésre jutott, hogy "az nem tartott volna tovább egy évnél", olyan nagyok voltak a különbségek kettőjük között.

A brit sajtóban többször is megjelent az az értesülés, hogy Diana - aki Khant élete szerelmének nevezte - még az iszlám hitet is kész lett volna felvenni a frigy kedvéért. Khan azonban 1997 nyarán véget vetett a kapcsolatnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×