eur:
401.55
usd:
363.76
bux:
72716.32
2024. október 3. csütörtök Helga

Egy templomban meg akartak erőszakolni egy 76 éves asszonyt

Nem történt nemi erőszak, csak annak kísérlete egy marcali templomban egy 76 éves helybeli asszonnyal szemben - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Pálné Gergely Mónika.

Az első hírek még nemi erőszakról szóltak. A sajtóügyeletes most arról számolt be, hogy a gyanúsítás alapja egyrendbeli erőszakos közösülés kísérlete és egy rendbeli súlyos testi sértés.

A bűncselekmény elkövetője, egy 51 éves marcali férfi pénteken megpróbálta megerőszakolni az idős asszonyt, de megakadályozták benne - tette hozzá.

A sajtóügyeletes tájékoztatása szerint a férfit a rendőrök rövid időn belül őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásba vételét.

Az ügyről és az elkövető személyéről részletes tájékoztatást hétfőn adnak.

Címlapról ajánljuk

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Lefordultak a tőzsdék

Lefordultak a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdéken alapvetően felemás a hangulat, nagy negatív fordulat látható azonban a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európában ezt követően rossz a hangulat, míg Amerikában kisebb esés várható. Gazdasági esemény szempontjából idehaza nem várható fontosabb közlés, külföldön azonban az amerikai elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni, illetve az ipari rendelésállományra vonatkozó adatokra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×