eur:
392.72
usd:
366.59
bux:
66800.67
2024. április 26. péntek Ervin

Ismerje meg a hollywoodi sztárok sötét titkait!

Mindenki tudni akarja, vajon mitől vannak jó kondiban a hollywoodi sztárok, mit tesznek azért, hogy folyamatosan formában tartsák magukat. Ezeket a titkokat fedte fel új könyvében két újságíró. A kötetből az is kiderül: nem minden híresség képes megtagadni magától a finom falatokat.

Hollywood fogyókúrás titkainak fekete könyve címmel jelent meg Kym Douglas és Cindy Pealmam kötete. Az újságírók arra vállalkoztak, hogy bemutatják: mit tesznek az álomgyár sztárjai azért, hogy szívdöglesztőek maradjanak.

Cindy Crawford ecettel próbálja csökkenteni az étvágyát, mielőtt falatozni kezdene, míg Reese Whiterspoon a kemény edzésre esküszik. Owen Wilson szerint a spárga és a petrezselyem fogyaszt, Michelle Pfeiffer azonban nem képes ellenállni a finomabb falatoknak: hetente egyszer kirúg a hámból, és olyasmiket eszik, amiket nem lenne szabad.

A csokis süti börtönében

Eva Longoria sem képes megtagadni magától az édességet: a Született feleségek sztárja imádja a csokis sütit, gyakran saját maga készíti el, aztán be is falja.

"Úgy edzek, mint egy őrült, megérdemlek hát néhány csokis süteményt. Minden nő megérdemel néhány csokis süteményt" - magyarázza, miközben épp a szájába töm egy jókora darabot.

"Hetente háromszor edzek. A trénerem szétrúgja a hátsómat. A hollywoodi dombok között élek, elég lejtős környék. Az első dombra menet kitöréseket csinálunk, a következőre felrohanunk, a harmadik emelkedőn pedig guggolásokat kell csinálnom. Korán reggel tréningezek, és egész idő alatt csak arra gondolok: miért, ó, miért keltem ki az ágyból. Bárcsak alhatnék még!"

Imádnak enni

Oprah Winfrey sem képes a teljes önmegtartóztatásra. A tévés odavan a Popsicle nevű fagyos finomságért, de imádja a gyümölcsös jégkrémet is.

"Az egyik kedvencem a Dreyer-féle gyümölcsjégkrém. Annyira finom mind" - magyarázta függőségének okát Oprah.

Sienna Miller nem tagadja, hogy a testén itt-ott akad narancsbőr, amit sminkkel tüntetnek el, ha éppen forgat.

"Nézzünk szembe a ténnyel: kicsi a mellem, és cellulitiszem, meg fogyási csíkjaim vannak. Lusta vagyok, nem is edzem, csak eszem. Inkább legyek jókedvű, de kövér, mint sovány és kibírhatatlan" - vallja a brit csillag.

"Szeretek enni. Utálok olyan lányokkal vacsorázni, akik csak egy salátát rendelnek. Az étel azért van, hogy élvezzük. Edd meg a zsömlédet, és légy vidám, ha kimozdulsz otthonról. Minél inkább megtagadod magadtól a kívánt fogást, annál jobban vágyakozol utána" - mondta a színésznő.

Fura ízlés

Cathrine Zeta-Jonesnak is van egy nem túl egészséges kedvence: imádja a füstölt lazacos szendvicset - burgonyachipsszel.

A csodaszép, tökéletes formában lévő sztár azonban le is dolgozza a felesleges kalóriákat.

"Szeretek edzeni. Az elmémet is karban tartja és energiát ad" - magyarázta a színésznő, aki elárulta: nincs heti rutinja a sportoláshoz, hol futni, hol úszni megy, de a lényeg, hogy hetente öt alkalommal átmozgatja az izmait.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×