eur:
389.57
usd:
364.05
bux:
68129.53
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A mobiltelefon buktatta le a diákjával szexelő tanárnőt

Elbocsátották állásából azt a 28 éves brit tanárnőt, aki 16 éves diákjával létesített szexuális kapcsolatot. A tanárt egy mobiltelefonban talált fényképek buktatták le. A pedagógust a jövőben egyetlen iskolában sem alkalmazzák majd.

A férjezett angoltanárnő már hónapokon át tartott fenn kapcsolatot a diákjával, amikor tavaly októberben kiderült az affér. Persze a 16 éves fiú osztálytársai gondolták, hogy kapcsolatuk nem csak a szokásos tanár-diák viszonyra korlátozódik.

Néha ugyanis viselkedésük félreérthetetlen volt: számtalanszor látták például együtt távozni őket az iskolából és mindkettejük telefonjában volt egy kép a másikról.

A tanárnő előszeretettel készített fényképeket is 16 éves kedveséről, éppen ez volt, ami lebuktatta. A rendőrség ugyanis a telefonjában talált képek alapján tudta kideríteni ügyüket.

A 28 éves Jo Gorman férjével él, aki informatikai vezetőként szintén a devoni középiskola alkalmazottja.

Az asszony a jövőben Nagy-Britannia egyetlen iskolájában sem taníthat majd. Emellett felkerül a szexuális zaklatók listájára, amelyet a szigetországban a fiatalokra és gyermekekre veszélyes emberekről tartanak nyilván.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Erre nagyon kell figyelni a magyar cégeknek: fontos határidő közeleg, a biztonságuk a tét

Erre nagyon kell figyelni a magyar cégeknek: fontos határidő közeleg, a biztonságuk a tét

A kiberfenyegetések száma arányosan növekszik azzal, ahogy a vállalkozások egyre szélesebb körben alkalmaznak digitális technológiát, ugyanis sok esetben ők az elsődleges célpontjai ezeknek a támadásoknak. Mára nincs olyan vállalat, amely ne nézne szembe kiberbiztonsági kockázatokkal, ezért vált az utóbbi időben egyre aktuálisabbá a vonatkozó EU-s szabályozás megújítása. A jellemző támadások természetéről, a vállalati kiberbiztonság erősítésének szükségességéről, az EU új irányelvéről, a NIS 2-ről, valamint annak magyar implemetációjáról Bor Olivérrel, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának kiberbiztonsági és kommunikációs szakértőjével beszélgettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×