eur:
398.89
usd:
360.32
bux:
74128.78
2024. október 2. szerda Petra

Spice Girls: a lányok utálják Victoriát?

Zavar van az erőben a Spice Girls háza táján: az együttes négy tagjának agyára megy Victoria Beckham különcködése.

Sikerrel tért vissza hazájában a Spice Girls, a lányok első londoni koncertje után mégis tapintható volt a feszültség: Victoria Beckham, azaz Posh Spice ugyanis, a többiek szerint, piti módszerekkel akar kitűnni.

Geri, Mel B, Mel C és Emma féltékenyen figyelték: ahányszor Posh a mikrofonhoz ért, a közönség hatalmas üdvrivalgásban tört ki, annak ellenére is, hogy jóval kevesebbet kellett énekelnie, mint a másik négy lánynak.

Mikrofonját egyébként is sokkal halkabbra állították a hangtechnikusok, mint a többiekét, így, amikor szólni akart a tömeghez, a hangját alig lehetett hallani.

És ez még nem volt elég: Victoria viselte a legmagasabb sarkú cipőt, így majd' egy fejjel a többiek fölé tornyosult, amikor pedig a ráadásban a lányok - a megbeszéltek szerint - fejükre húzták köpenyük kapucniát, Posh fedetlen fővel állt, nem akarta ugyanis elrontani remekbe szabott frizuráját.

Az aztán pedig már tényleg túl volt minden határon, amikor Victoria szólót táncolt egy, a toplessbárokban kötelező felszerelésnek számító rúd mellett.

Posh piti húzásai a lányok agyára mentek - számolt be róla egy jelenlévő, aki elmondta, hogy a színfalak mögött tapintató volt a feszültség.

Az együttes szóvivője ugyanakkor tagadta, hogy rossz lett volna a hangulat.

"A többieket is felvillanyozta, micsoda fogadtatásban részesült Victoria" - mondta.

Címlapról ajánljuk

A Hezbollah újabb rakétatámadásokat indított Izrael ellen

A Hezbollah libanoni síita milícia újabb rakétatámadásai érték Észak-Izraelt az izraeli hadsereg (IDF) libanoni szárazföldi hadműveletének második napján, szerdán is - közölte az IDF.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×