eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Négyes baleset okoz káoszt az M0-áson - drámai képek

Két kamion és két kisteherautó ütközött össze az M0-áson az M5-ös autópálya lehajtója előtt - értesült az InfoRádió. A körgyűrűn teljes az útzár, hatalmas a torlódás.

Két kamion és két kisteherautó karambolozott kedd délután az M0-ás körgyűrűn az M5-ös autópálya lehajtója előtt - értesült az InfoRádió.

A balesetben egy ember súlyosan, három könnyebben sérült meg. A karambol miatt teljes az útzár az M0-on, hatalmas a torlódás.

A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban elmondta: az ütközés következtében az egyik furgon az árokba fordult, a másik részben a szalagkorláton, részben az árokban, részben az útburkolaton van. Utóbbi járműbe egy ember beszorult.

A kamionosok közül ketten sérültek meg könnyebben - mondta Molnár Péter, aki kiemelte: a Szeged felé vezető oldalon a teljes útzár akár kora estig is eltarthat.

"Nagy mennyiségű gázolaj is az útburkolatra került, azaz a roncsolódott járművek elszállítása után még a burkolatot is meg kell tisztítani" - hangsúlyozta a szóvivő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×