eur:
396.98
usd:
355.91
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Tömegverekedés életveszélyes sérülésekkel Jászapátiban

Tömegverekedés tört ki a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászapátiban. A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy ketten életveszélyesen megsérültek.

Pásztorné Kovács Ágnes elmondta: a rendőrségi jelentés szerint hétfő este 19 órakor két család nő tagjai keveredtek szóváltásba, mely a későbbiek során körülbelül 40 fős tömegverekedéssé fajult. A családok először puszta kézzel, majd különböző "tárgyakkal felszerelve" rontottak egymásnak. Csak a helyszínre érkező rendőrök tudták helyreállítani a rendet.

Egy nő és egy férfi életveszélyes, egy személy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett - tette hozzá a sajtóreferens, aki elmondta azt is, hogy a főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés kísérlete és más bűncselekmények miatt indított nyomozást az ügyben.

Hozzátette: két embert őrizetbe vettek, akik megalapozottan gyanúsíthatók, hogy ők okozták az életveszélyes sérüléseket, több embert csoportosan elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgattak majd ki.

A helyszíni szemle során a rendőrök lefoglaltak egy kést, egy vasvillát és egy ásót, amiket a verekedők elrejtettek.

Címlapról ajánljuk

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×