eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Elvonó helyett újra lövi magát az önpusztító énekesnő - sokkoló képekkel

Bikinis képek készültek az elvonókúra helyett a nyaralást választó Amy Winehouse-ról. A képeken tisztán látszik, hogy az énekesnő nem törődik az aggodalmakkal, és változatlanul lövi magát heroinnal.

Az énekesnő apósa megerősítette: a képeken látszó tűnyomok vadonatújak. "A legutóbbi túladagolásakor ezek a nyomok nem látszottak a bőrén" - állítja Giles Civil.

Az após alaposan megnézte az új felvételeket. Elmondta, hogy amikor Amy a legutóbbi túladagolás után kijött a kórházból, megmutatta nekik a karjait, hogy bebizonyítsa: soha nem használt injekciós tűt kábítószerezéshez. "Hat napja vannak Sta Lucián, és ezek a tűnyomok legföljebb két-három naposak" - állítja az após.

A 23 éves énekesnő és szintén kábítószeres férje a paradicsomi szigetre menekült pihenni - ahelyett, hogy elvonókúrára mentek volna. De Giles Civil szerint, ha valaki le akar szokni a kábítószerről, akkor ehhez nem egy karibi szigetet választ. "El tudom képzelni, mennyire megörültek a szigeten élő dílerek, amikor meglátták őket; tudták, hogy nagy üzletet csinálhatnak" - panaszkodott az aggódó após.

Amí édesapja is halálosan elsápadt, amikor meglátta a felvételeket. Egy szakértő szerint pedig a nyomok egyértelműen bizonyítják, hogy Amy kemény drogokat fogyaszt, és "elindult a temetőhöz vezető úton".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×