eur:
394.52
usd:
354.94
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

A csöppségek is megtudták a borzalmas hírt nővérükről

Egy gyermekpszichológus tanácsára az elrabolt Madeleine McCann szülei elmondták a kislány ikertestvéreinek, hogy nővérük eltűnt.

A kétéves Amelie és Sean eddig úgy tudta, hogy négyéves nővérük "egy kis vakációra" ment, és nemsokára visszatér közéjük.

A szülők most elárulták a kicsiknek, hogy Madeleine eltűnt, és "apu, anyu keresi őt".

A beszámolók szerint a szakértő tanácsait megfogadva a szülők úgy közölték a hírt, hogy ne rémisszék meg az ikreket.

A Daliy Mail szerint a titok elárulása a kicsiknek is arra utal, hogy Gerry és Kate McCann már a hazautazást tervezi Portugáliából.

A nyomozás folyik tovább

A portugál rendőrség közben arra készül, hogy ismét áttekinti az információkat két korábbi betörésről, amelyek ugyanabban az apartmanépületben történtek, ahol a McCann család megszállt.

Az egyik betörést valószínűleg olyan ember követte el, akinek kulcsa volt az apartmanhoz.

Az értesülések szerint a betörések éjjelén ketten is láttak egy gyanús férfit.

Az általuk adott személyleírás szerint a férfi hasonlít arra, a karjaiban egy gyereket vivő emberre, akit a McCann család egyik barátja látott Madeleine eltűnésének napján.

Kamerák előtt


A négyéves Madeleine McCann május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz-ban lévő bérelt apartmanból, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal.

Az elmúlt három hónapban a szülők hatásos médiakampányt folytattak azért, hogy lányukat visszakapják, de talán ennek következményeként is traumatikus események sokaságán mentek keresztül.

A végig a média nyilvánossága előtt zajló ügyben számos fordulat történt. Az utóbbi időben egyre inkább úgy tűnik, hogy a szülők feladták a reményt: valaha is viszontláthatják Madeleint.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×