eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Lebukott, mert megcibálta a majom a lófarkát

Egy selyemmajommal a kalapja alatt utazott Perutól Floridáig egy férfi, és talán egészen úti céljáig, New Yorkig észrevétlenül eljuttatta volna az állatot, ha az le nem buktatja.

A férfi előbb Peruból a floridai Fort Lauderdale-be repült, majd átszállt egy New Yorkba tartó gépre. A repülőtéri ellenőrzés során senki sem vette észre, hogy kalapja alatt egy selyemmajmocska lapul.

Lehetséges, hogy a New York-i ellenőrzésen is sikerült volna észrevétlenül átjuttatnia a csöppnyi majmot, amely azonban lebuktatta a csempészt: még a gépen kidugta fejét a kalap alól, és megrángatta a férfi lófarkát, amit azonnal kiszúrtak a mögötte ülő utastársai.

A repülőutat végül a férfi vállán ülte végig a majmocska, akit New Yorkban elkoboztak a csempésztől, őt pedig kihallgatták.

Gyakran ír a sajtó hasonló bizarr esetekről: egy alkalommal egy asszony a testére kötözött kölyök krokodilokkal próbált meg átkelni az egyiptomi-gázai határon. Akkor az őröknek az tűnt fel, hogy a nő "furcsamód kövér".

Egy másik "leleményes" fickó pedig azért próbált éppen kaméleonokat becsempészni Horvátországba, mert úgy tudta, az állatok felveszik környezetük színét, így a vámosok nem veszik majd észre az állatokat.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor engedélyt adott a Lajta-menti szükségtározó megnyitására – videó

A helyszínen ellenőrizte Orbán Viktor a Lajta-menti árvízvédelmi munkálatokat, ahol Nagy István országgyűlési képviselővel együtt meghallgatta a vízügyi szakemberek és a katasztrófavédők jelentését a Mosonmagyaróvár és térsége megvédéséért tett erőfeszítésekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×