eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Egy reptéri irodában szexelt a rendőr

Hivatalos célokra bérelte ki egy brit rendőr a londoni Gatwick repülőtér egyik irodáját egy rendőr, ám magáncélokra használta: szerelmi légyottot bonyolított le. A szexuálisan túlfűtött közeg most bíróság előtt felel a történtekért.

Bíróság elé került az a brit rendőr, aki hivatalos célokra foglalt le egy irodát a londoni Gatwick repülőtéren, ám magáncélokra használta azt.

A 41 éves, közlekedési felügyelőként dolgozó Masood Khan egy internetes chatszobán beszélte meg a randevút a hölggyel.

A találkát a 43 éves nővel teljes uniformisban bonyolította le, az együttlét mintegy húsz percig tartott.

"Arra használta a beosztását, hogy lefoglalja magának a szobát saját szexuális céljaira. Mindenesetre a dolog meglehetősen gyorsan lezajlott" - jegyezte meg a tárgyaláson némileg pikírten Michael Mulkerrins ügyész.

Masood Khan elismerte, hogy szexelt a nővel, azt azonban tagadta, hogy rosszhiszeműen járt volna el az iroda lefoglalásakor.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×