eur:
394.4
usd:
355.43
bux:
0
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Vége a találgatásnak, kimondták a világsztár válását

Hivatalosan is elvált Britney Spears és háttértáncosából lett férje, Kevin Federline. A döntést a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság hozta meg, ahol arról is határoztak, hogy a két szülő fele-fele arányban gyakorolhatja gyerekeik felügyeleti jogát.

Az énekesnő 2006 novemberében adta be a válókeresetet két fia apja, Kevin Federline ellen kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A pár 2004 szeptemberében kötött házasságot.

A két szülő ezentúl fele-fele arányban gyakorolhatja a 22 hónapos Sean Preston és a tíz hónapos Jayden James feletti felügyeleti jogot.

A hivatalos eljárás lezárása után Britney Spears ügyvédje - a többek között Kiefer Sutherland és Angelina Jolie válásait is intéző -, Laura Wasser elmondta: az énekesnő elégedett a feltételekkel.

Az ügyvédnő hozzátette: nyilvánvalóan mindkét fél azt szeretné, ha több felügyeleti joga lenne, és ezen dolgozni is fognak.

Egyre mélyebbre csúszott

A pár már márciusban megegyezett a válásról, a hírek szerint azonban Federline azért nem volt hajlandó aláírni az ezt véglegesítő papírokat, mert attól tartott, hogy Britney Spears kiszámíthatatlan viselkedése rossz hatással lesz gyerekeikre.

Szakításuk óta ugyanis az egykori szupersztár egyre mélyebbre csúszott, hiába töltött néhány hetet februárban az egyik híres rehabilitációs klinikán.

Az énekesnő ügyvédje kérte a bíróságtól, hogy titkosítsák a per iratait, mivel attól tart, hogy a pár gyerekeire veszélyt jelenthet néhány "lelkiismeretlen személy". Az ügyvédnő szerint elképzelhető, hogy nyilvánosságra kerülnek olyan adatok, amelyek kiteszik őket a média túlzott érdeklődésének, illetve annak, hogy esetleg elrabolják őket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×