eur:
389.7
usd:
361.76
bux:
68447.9
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kizárták otthonról a Chelsea kapitányát

Nagy árat fizetett Frank Lampard a Las Vegas-i kalandért egy titoktatos barna szépséggel. A barátnője lecseréli a zárakat közös otthonukon, és összecsomagolta a Chelsea kapitányának holmiját.

A 29 éves spanyol szépség a brit focista két kislányának az édesanyja. Elen Rives-t sokként érte az egyik brit bulvárlap beszámolója arról, hogy az amerikai edzőtáborozáson tartózkodó párja több órára bezárkózott a szállodai szobájába egy titokzatos barna szépséggel.

Lampard barátnője előbb ez eljegyzési gyűrűje nélkül vitte sétálni Londonban kisebbik, hét hetes lányukat, most pedig az is kiderült: a focista nem térhet vissza a nyolcmillió fontot (2-9 milliárd forintot) érő közös otthonba; Ellen ugyanis lecserélteti a zárakat.

Ezt lapbeszámolók szerint közölte is Lampard-ral. Megmondta neki azt is, hogy a ruhái és egyéb személyes holmijai már ki vannak válogatva - csak el kell vinnie őket.

"Ellen egyelőre látni sem akarja Franket. Fel van dúlva, és megalázottnak érzi magát. De nagyon klassz csaj, tudja, hogyan intézze el Franket" - árulta el az egyik barátnője.

A barátnő elmondta, hogy a focista édesanyja egyértelműen Elen mellé állt, ő segíti át az unokái édesanyját ezen a nehéz időszakon. Próbálja nyugtatgatni Elen, és segít neki a két kislány ellátásában is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×