eur:
389.53
usd:
361.79
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Jó tanács házasságtörőknek: ne kössenek üzletet a szeretőjükkel!

Butaságot csinált Carolyn Brown, mikor a volt szertőjét bízta meg a családi ház kibővítésével: amikor a rossz minőségű munka miatt nem akarta kifizetni a férfit, az megfenyegette: ha nem fizet, elküldi a férjnek a kettejükről készült kompromittáló fényképeket.

Az ötgyerekes családanya azt hitte, lezárta a múltat, amikor szakított a szeretőjével. Talán így is lett volna, ha nem a férfit bízza meg a család otthonának bővítésével.

Kenneth Barker azonban rossz munkát végzett, az asszony ezért nem volt hajlandó kifizetni a húszezer fontos (7,3 millió forintos) számlát. A férfi azonban megfenyegette: vagy fizet, vagy a férje megtudja, hogy megcsalta őt.

Barker azzal is fenyegetőzött, hogy az asszony családtagjainak és barátainak is elküldi azokat a Bálint-napi üdvözlőlapokat, amelyeket tőle kapott.

Az asszony nem ijedt meg, és a rendőrséghez fordult: zsarolásért feljelentette egykori szertőjét, akinek a pere a héten kezdődött meg Nagy-Britanniában.

A párt egyébként a férfi munkája hozta össze: akkor ismerkedtek meg, amikor Barker kisebb javítást végzett az asszony egyik ingatlanán 2003-ban. A kapcsolatuk 2006 áprilisában ért véget.

Barker tagadta, hogy megfenyegette volna az asszonyt. "Nem fenyegetés volt, csak meggyőzés" - vallotta a férfi, és a bíróság neki adott igazat: felmentették a zsarolás vádja alól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×