eur:
387.07
usd:
356.1
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Egymás után szakítanak a hollywoodi sztárok

Hollywood sosem a hírességek hosszan tartó, kiegyensúlyozott kapcsolatáról volt híres, de májusban különösen sok szerelem ért véget. Ezekből válogattunk.

Pamela Anderson és Tommy Lee

A Baywatch egykori sztárja és a Motley Crue dobosa már többször összejött és szakított. Habár 1996-ban még egy közös szexfilmet is forgattak, most Pamela Anderson határozotan közölte: Tommy Lee nem az esete.

A már sok férfit "elfogyasztó" kebelcsoda legutóbb a Cannes-i Filmfesztiválon David Binn-nel jött össze, és a jelek szerint nagyon elégedett, ahogyan fogalmazott, pontosan olyan, amilyennek egy férfinek lennie kell: nagyon erős és nagyon nyugodt.

Jessica Simpson és John Mayer

A csinos énekesnő kilenc hónapig járt John Mayerrel, és bár nem akarta kommentálni a találgatásokat, a jelek szerint a kapcsolatnak vége.

Jessica Simpson a hétvégén egyedül népszerűsítette új filmjét, és amikor a szakításról kérdezték, csak annyit mondott: nem szeretne erről beszélni, de egyébként köszöni szépen, nagyon boldog.

Nicole Richie és Joel Marden

Amikor minden nagyszerűnek tűnt a Good Charlotte énekese és kedvesének november óta tartó kapcsolatában, egyszer csak beütött a krach. A pár ausztráliai útján fordultak rosszra a dolgok; az ausztrál MTV díjkiosztóján csúnyán összekaptak, és Joel könnyekben tört ki.

Noha hivatalosan senki sem beszél szakításról, a párt nem látták együtt, mióta visszatértek Ausztráliából.

Paris Hilton és Josh Henderson

Josh Henderson valószínűleg csak a hírnévre vágyott, amikor összejött Paris Hiltonnal. Amióta ugyanis Paris kisasszonyt börtönbüntetésre ítélték, nem látni a fiatalembert a szállodalánc-örökös hölgy közelében.

Pedig ők voltak Hollywood legfelkapottabb párja, mióta egy áprilisi divatbemutatón összejöttek. Kritikusok ugyanakkor már akkor arra gyanakodtak, hogy Josh Henderson így próbál ismertségeket szerezni Hollywoodban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×